Rob Ramaker Premium Corner

Tijd voor stevige maatregelen tegen zwerfafval

29 november 2017Leestijd: 1 minuut

De publieke ruimte is te vaak een rotzooi. Op straat zwerven platgetrapte blikjes, plastic flesjes en ronddwarrelende doppen. Jaarlijks belandt circa 50 miljoen kilo afval niet in, maar naast de prullenbak. Die troep is een bron van ergernis en vervuiling, maar ook een kostenpost. Opruimen kost jaarlijks 250 miljoen euro en wordt vooral betaald met belastinggeld.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.