Premium Lock Nederland heeft een vrouwenprobleem

31 maart 2022Leestijd: 4 minuten
Sigrid Kaag en Sophie Hermans. Foto's: ANP

Nederland heeft een vrouwenprobleem. Niet dat er te veel vrouwen zijn, nee, Nederland heeft een probleem met stérke vrouwen. Mensen van het vrouwelijk geslacht die ook weleens last kunnen hebben van – zeg – een uitgesproken mening, een sterk karakter en soms zelfs enige ambitie in het leven, en die op de werkvloer en in de samenleving hun plek op durven eisen, zijn in Nederland zelden geliefd, schrijft Geerten Waling.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.