Eric Vrijsen Premium Corner

Bij1 valt in tweeën uiteen, maar nu nog even niet

26 juli 2021

BIJ1 schudt op haar grondvesten. Nummer 2 Quinsy Gario is geschorst, maar kan dit nog aanvechten. Geheime rapporten, besloten vergaderingen, flarden van openheid en ze schermen allemaal met ‘onveiligheid’. Eric Vrijsen overziet het slagveld. Verzandt de radicale gelijkwaardigheid eventjes in ordinair gekonkel of blijken de partijambities nu al onmogelijk?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.