Geerten Waling Premium Corner

Wilders mag best een toontje lager zingen

08 september 2020Leestijd: 4 minuten

Geert Wilders noemt Nederland een corrupt land’. Dat blijkt niet uit het Wildersproces, schrijft Geerten Waling. De politicus heeft alle ruimte gekregen om zich te verdedigen en is vrijgesproken van de twee zwaarste verdenkingen. De uitkomst van het hoger beroep is een overwinning voor hem. Ook is het goed voor Nederland dat er nieuwe jurisprudentie is over de vrijheid van meningsuiting. Tijd dat Wilders een toontje lager zingt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.