Gerry van der List Premium Corner

De vergeten wijsheid van Halbe Zijlstra

01 juli 2019

Voor de media blijft het een leuk onderwerp: Fred Teeven op de bus in Haarlem. Na zijn onfortuinlijke vertrek als staatssecretaris van Veiligheid en Justitie in 2015 ging de VVD’er vrolijk aan het werk als chauffeur. En hij is nooit te beroerd om tijdens een ritje te vertellen over zijn werk, of zijn gehoor nu bestaat uit een aandachtig luisterende premier of nieuwsgierige journalisten, schrijft Gerry van der List.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.