Geerten Waling Premium Corner

Geen medelijden met landgenoten die voor IS kozen

12 maart 2019Leestijd: 3 minuten

Zeden veranderen met de tijd, vaak ten goede. Maar dat in 2019 terroristen van Islamitische Staat (IS) ruim baan krijgen in de media, lijkt niet bepaald het toonbeeld van morele vooruitgang, schrijft Geerten Waling. Eerder is het lachwekkend hoe moorddadige landverraders het publiek vanuit hun gevangenschap bijpraten over hun angsten en ambities, om vervolgens te lobbyen voor repatriëring en een lage strafmaat.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.