Gerry van der List Premium Corner

Hoe Raad voor Cultuur graf graaft voor cultuurbeleid

28 november 2017Leestijd: 3 minuten

Van het derde kabinet-Rutte kan onmogelijk een doordachte, ­coherente visie op maatschappelijke kwesties worden verwacht. Het moeizaam tot stand gekomen Regeerakkoord hangt van de compromissen aan elkaar. Ook de paragraaf over cultuur is een allegaartje, met voor elk wat wils. Met onder meer ‘speciale aandacht voor monumentale kerken’ en ‘tolerantie naar ­andersdenkenden’ als wensen. Het klinkt allemaal niet bijster geïnspireerd en samenhangend.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.