nederland

Politie geeft beelden dodelijke schietpartij Amsterdam vrij

15 mei 2015Leestijd: 1 minuut

De politie in Amsterdam heeft beelden vrijgegeven waarop de dodelijke schietpartij in de De Clerqstraat in de hoofdstad te zien is. Uit de beelden blijkt dat het slachtoffer ook het doelwit van de schutters was.

Op de beelden is te zien hoe het 25-jarige slachtoffer gericht onder vuur wordt genomen zodra hij uit zijn auto is gekomen. Daarachter rijdt net een tram voorbij die ook wordt geraakt.

De schietpartij had plaats in de nacht van dinsdag op woensdag. De politie is nog op zoek naar de twee verdachten die er op een scooter vandoor zijn gegaan. Eerder gaf de politie al beelden vrij waarop de schutters te zien waren.

Bekijk hier onder de video.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.