Opnieuw afpersingsbrief voor familie De Mol

10 oktober 2014Leestijd: 1 minuut

De familie De Mol heeft opnieuw een afpersingsbrief binnengekregen. In de brief worden Linda de Mol en haar kinderen bedreigd en zijn de eisen aangescherpt waaraan John de Mol zou moeten voldoen.

Dit liet de politie vrijdagochtend weten. Volgens de politie zal ‘op deze brief en eventuele volgende brieven niet gereageerd worden’.

Dreigementen

Het is niet duidelijk van wie de brief afkomstig is maar de familie De Mol wordt al een jaar lang geteisterd door afpersingsbrieven.

In de brieven wordt vooral het gezin van Linda de Mol ernstig bedreigd. De bedreiger eist een groot bedrag van John de Mol. Zou hij hier niet aan voldoen dan zouden Linda, haar kinderen en andere dierbaren het slachtoffer worden.

De familie De Mol werd  gevraagd om op de brieven te reageren met advertenties in de krant. In overleg met de politie hebben zij dat ook gedaan. De familie De Mol heeft tot dusver nog geen reactie gegeven op de zaak. Zij zouden er erg door zijn aangedaan. Er zijn bij de politie inmiddels meer dan 500 tips binnengekomen over de afpersingszaak.

John de Mol mag zich met een vermogen van 1,9 miljard tot een van de rijkste Nederlanders rekenen. Hij werd al eerder afgeperst, maar nooit zo ernstig als nu.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.