nederland

Opkomst ruim 80 procent

16 maart 2017Leestijd: 1 minuut

RIJSWIJK (ANP) – De opkomst bij de Tweede Kamerverkiezingen is net iets boven de 80 procent uitgekomen (80,2 procent). Dat blijkt donderdag uit cijfers van de Verkiezingsdienst van het ANP, na telling van 96,2 procent van de stemmen.

Bij de vorige Kamerverkiezingen in 2012 lag de opkomst op een kleine 74,6 procent.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.