Nederlander in Myanmar vrijgelaten

21 december 2016Leestijd: 1 minuut

MANDALAY (ANP) – De Nederlander die vastzat in Myanmar voor het schenden van een heilig ritueel, is vrijgelaten. Dat heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigd. Klaas Haijtema uit het Friese Wons was veroordeeld tot drie maanden cel omdat hij tijdens een boeddhistische preek de stekker uit een versterker had getrokken omdat het geluid hem stoorde.

ANP
Lees meer

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.