nederland

Man schiet op woning buren wegens lawaai

14 december 2016Leestijd: 1 minuut

TILBURG (ANP) – De politie heeft in Tilburg een 47-jarige inwoner aangehouden omdat hij met een luchtbuks op de woning van zijn bovenburen had geschoten. De man zei dat hij zich ergerde aan de geluidsoverlast die zijn buren de afgelopen maanden zouden hebben veroorzaakt, zei de politie woensdag.

Agenten kregen maandag een melding dat er met een luchtbuks op een keukenraam van een flatwoning was geschoten. Er zaten diverse kogelinslagen in het houten kozijn. De politie concludeerde dat de inslagen veroorzaakt waren door schoten vanaf een binnenplaats die alleen via die benedenbuurman te bereiken is.

De boze buurman zei dat hij de periode september tot en met december zeven keer op de woning van de bovenburen had geschoten omdat hij zich stoorde aan geluidsoverlast.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.