nederland

Basejumpers springen van gebouw in Delft

16 december 2016Leestijd: 1 minuut

DELFT (ANP) – In Delft zijn vrijdagavond twee mannen aangehouden omdat ze met een parachute van een gebouw waren gesprongen. Ze hebben een dikke bekeuring gekregen, meldt de politie. De basejumpers sprongen van een studentenflat in aanbouw op de Stieltjesweg.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.