nederland

Twee mensen dood bij brand op woonboot Zwolle

16 oktober 2016Leestijd: 1 minuut

ZWOLLE (ANP) – In Zwolle zijn twee bewoners overleden bij een brand op hun woonboot. De brand brak in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.30 uur uit. Toen de brandweer bij de boot op het Almelose Kanaal aankwam, trof ze de man (70) en vrouw (64) en hun hond levenloos aan.

Brandweer en politie gaan vooralsnog uit van een noodlottig ongeval, maar die conclusie is nog niet definitief. Omdat op het schip asbest is gevonden, kan de politie nog niet aan boord om technisch onderzoek te doen. Maandag wordt het asbest opgeruimd, waarna het onderzoek kan beginnen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.