nederland

Na brand 27 appartementen onbewoonbaar

28 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

KRABBENDIJKE (ANP) – Door de brand in het zorgcentrum in Krabbendijke zijn 27 woningen onbewoonbaar geraakt. De bewoners worden voorlopig elders ondergebracht. Het appartement waar de brand woedde, is volledig verwoest.

Een bewoner van het Zeeuwse verzorgingshuis kwam om het leven door de brand. Twee mensen raakten zwaargewond, twee anderen licht. Alle vier werden in het ziekenhuis opgenomen nadat ze rook hadden ingeademd.

Alle bewoners zijn geëvacueerd en opgevangen in het restaurant van het zorgcentrum. Een deel van hen kan zondagavond weer terug naar huis.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.