nederland

Dode bij schietpartij in Dordrecht

05 mei 2016Leestijd: 1 minuut

DORDRECHT (ANP) – Bij een schietpartij op de Merwedestraat in Dordrecht is donderdagmiddag een dode gevallen. De dader of daders zijn in een auto gevlucht. Er is nog niets bekend over de toedracht, zegt een woordvoerster van de politie.

Rond 16.15 uur kwam bij de politie een melding binnen over een schietpartij op de Merwedestraat. Daar bleek een man gewond op straat te liggen. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd hem te reanimeren, maar tevergeefs.

De straat is voorlopig afgesloten voor het verkeer en de politie is op zoek naar getuigen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.