nederland

Brand verwoest café in Olympisch Stadion

04 mei 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – Een café in het Olympisch Stadion in Amsterdam is woensdagochtend vroeg getroffen door een brand. ,,Het café is helemaal uitgebrand. De schade is groot”, zei een woordvoerder van de brandweer.

De horecazaak was gesloten toen de brand uitbrak. Brandweerlieden hebben het vuur inmiddels geblust. De schade is niet beperkt gebleven tot het café. Bovengelegen kantoorruimtes liepen rookschade op.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Niemand raakte gewond.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.