nederland

Beelden explosie busje met lijk Nabil Amzieb

03 mei 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – De politie heeft dinsdagavond in Opsporing Verzocht beelden laten zien hoe een Volkswagenbusje met daarin het onthoofde lichaam van Nabil Amzieb explodeert en in brand vliegt. Dat gebeurde in de nacht van 7 op 8 maart aan de Mijehof in Amsterdam Zuidoost. Een dag later wordt het hoofd van Amzieb op de stoep van de Amstelveenseweg gevonden.

De politie is nog steeds op zoek naar de daders van deze geruchtmakende zaak. Eerder waren al bewakingsbeelden getoond van de man die het hoofd voor het raam van de Fayrouz Lounge legde.

De camerabeelden van dinsdagavond tonen hoe op dinsdag 8 maart rond 01.00 uur ’s nachts de Volkswagen Caddy met Amziebs lichaam wordt achtergelaten aan de Mijehof. De auto staat een uur lang onbeheerd, waarna een explosie volgt. Een man rent weg, vergeet bijna zijn fiets en rijdt snel de straat uit.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.