nederland

Dodelijk ongeval bij Hoogmade

28 april 2016Leestijd: 1 minuut

HOOGMADE (ANP) – Op de weg tussen Hoogmade en Woubrugge (Zuid-Holland) is donderdagmiddag een 52-jarige man uit Alphen aan den Rijn om het leven gekomen. Hij raakte met zijn auto door nog onbekende oorzaak van de weg op de N446 bij Ofwegen en reed in volle vaart tegen een boom.

De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen, meldt de politie. In de auto zat niemand anders. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.