EW Zihnigasten #11: Hein de Haas

02 oktober 2023Leestijd: 1 minuut

In deze aflevering van EW Zihnigasten gaat host Zihni Özdil in gesprek met de socioloog, geograaf en migratiewetenschapper Hein de Haas, professor aan de Universiteit van Amsterdam en auteur van het baanbrekende boek ‘Hoe Migratie Echt Werkt’

In ‘Hoe Migratie Echt Werkt’, ontkracht De Haas 22 diepgewortelde mythen over migratie en biedt hij een fris, feitelijk perspectief op een van de meest besproken en controversiële onderwerpen in de politiek. Van de misvattingen rond klimaatverandering en massamigratie tot de paradoxale effecten van grensbeperkingen, De Haas belicht de feiten achter de krantenkoppen en daagt gevestigde denkbeelden uit, zowel van links als van rechts.

Dit gesprek belooft een verhelderende duik te nemen in de ware aard van migratie, ver weg van de angst en misinformatie die vaak de discussie domineren. Luister mee terwijl we de feiten verkennen, de mythen ontmantelen en een genuanceerder begrip van migratie ontwikkelen, gebaseerd op dertig jaar onderzoek en diepgaande kennis van zowel ‘bestemmings’ als ‘oorsprongs’ landen wereldwijd.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."