In Brussel Premium Corner

Iraans atoom en Spaanse stroom

11 augustus 2021

In een uitgestorven Brussel zorgden de Spanjaarden vorige week voor enige rimpelingen in het stille Europese vaarwater. EU-buitenlandchef Josep Borrell stuurde zijn nummer twee, de onbekende ambtenaar Enrique Mora Benavente (62), naar Iran om de inauguratie van president Ebrahim Raisi (60) bij te wonen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.