In Vlissingen Premium Corner

De bajonet van de Duitsers

08 juni 2021Leestijd: 2 minuten

Pieternella Fritz (84) uit het Noord-Brabantse dorp Ulvenhout stapt na ruim twee uur film kwiek bioscoop CineCity uit. Eindelijk kreeg ze haar kans, op deze zaterdag 5 juni. De 14 miljoen euro kostende oorlogsfilm De Slag om de Schelde was al op 14 december in Vlissingen in première gegaan, maar het publiek moest door de lockdown een half jaar wachten om hem te kunnen zien.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.