In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: rechters kijken naar eigen werk

12 januari 2021Leestijd: 2 minuten

CDA

Het CDA staakte het digitale congres waarop Wopke Hoekstra officieel zou worden aangewezen als lijsttrekker omdat de ICT haperde. De partij had ook al technische problemen bij de lijsttrekkersverkiezing. Hoekstra trad wel op in tv-programma WNL Op Zondag en zei niet te verwachten dat de partij in een coalitie met de PVV stapt. ‘Ik vind dat het CDA alleen kan regeren met partijen die de rechtsstaat serieus nemen en onderschrijven.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.