In Enschede Premium Corner

‘Samenleving als een D66-feestje’

07 oktober 2020Leestijd: 2 minuten

CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt zou de lancering van de Stichting voor Sociale Christendemocratie in Den Bosch opluisteren. Door de coronamaatregelen sprak hij thuis in Enschede zijn speech in voor de website. Een verhaal over ‘de onbetrouwbare overheid’ en ‘de politieke en bestuurlijke elite die denkt op dezelfde manier door te kunnen gaan’. De toeslagenaffaire bij de Belastingdienst passeert en Omtzigt bepleit een nieuw sociaal contract en een overheid die controle en transparantie toelaat.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.