In Brussel Premium Corner

Symbolische hoop voor Taiwan

31 maart 2020Leestijd: 2 minuten

Het is een gekke wereld. China is de bron van het coronavirus en eerdere virussen, maar krijgt lof toegezwaaid voor de bestrijding ervan, terwijl president-dictator Xi Jinping de feiten eerst onder het tapijt probeerde te vegen. Intussen wordt Taiwan, het land dat Xi’s dictatuur in al zijn duisternis kent én het coronavirus het effectiefst bestrijdt, buiten de Wereldgezondheidsorganisatie gehouden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.