In Nijmegen Premium Corner

Veertien miljoen gezocht voor verbouwing museum

07 augustus 2019Leestijd: 2 minuten

Ook sterarchitecten hebben wel eens een minder moment. Ben van Berkel, in 1996 doorgebroken met de Erasmusbrug in Rotterdam, is tot in Singapore succesvol. Maar in Nijmegen staat een andere creatie van hem uit de jaren negentig te verpieteren: Het Valkhof. In september is het twintig jaar geleden dat koningin Beatrix het museum opende, als ‘spraakmakend’ onderkomen voor een hybride collectie Romeinse archeologie, oude en moderne kunst.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.