in Maarssen Premium Corner

Bang voor aantasting van dorpse karakter

28 augustus 2019Leestijd: 2 minuten

Een beetje dorp kan niet zonder dorpsplein. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten op terrasjes of bij activiteiten die er worden georganiseerd. Maarssen – gelegen tussen Amsterdam en Utrecht – heeft wel een idyllische gracht langs de Vecht, maar zo’n dorpsplein is er niet echt. Een plein wel – het Harmonieplein – maar dat vindt menige Maarssenaar maar lelijk en ongezellig.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.