In Den Haag Premium Corner

Politiek weekboek: Ruttes vrees voor puinhoop

04 juni 2019

Klimaat

Premier Mark Rutte (VVD) heeft vorig jaar september de publicatie van de eerste doorrekeningen van het Klimaatakkoord van de planbureaus enkele weken opgehouden, tot na Prinsjesdag. Volgens Rutte moest het kabinet er nog een standpunt over innemen; in de ­ministerraad was het zo af­gesproken. ‘Dit land wordt een puinhoop  als alles maar meteen op straat ligt,’ zei Rutte over het door Nieuwsuur gebrachte nieuws.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.