Weekboek Brussel Premium Corner

Onbekend Parlement zonder politieke zwaargewichten

08 mei 2019

Een blik op de kandidatenlijsten voor de verkiezingen van het Europees Parlement onthult een onthutsende realiteit. Terwijl politieke partijen uit de grote lidstaten van de Europese Unie (EU), zoals Duitsland en Frankrijk, zittende ministers kandideren voor het Europees Parlement, zijn de Nederlandse kandidaten – oneerbiedig gezegd – tweede garnituur.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.