Europees Parlement Premium Corner

Duitse christen-democraten aan de macht

13 april 2018Leestijd: 2 minuten

Het Europees Parlement was boos over de bliksembenoeming van de Duitse christendemocraat Martin Selmayr tot secretaris-generaal van de Europese Commissie per 1 maart. Maar het Parlement kan er zelf ook wat van, blijkt uit een brief van Pilar Antelo Sanchez, het Spaanse hoofd van het stafcomité – een soort ondernemingsraad van het Parlement.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.