Simon Rozendaal Premium Corner

Lekker, zo’n hamburger van Zeeuws zeewier

30 september 2021Leestijd: 4 minuten

Er zijn tal van manieren om als burger wat aan je eigen CO2-uitstoot te doen. Stemmen heeft weinig zin, want bijna alle partijen zetten in op windmolens en zonnecellen. Maar minder vliegen, je huis isoleren en tegels uit de tuin wippen kan wel. En anders eten. Nee, niet biologisch, want dat is juist slecht voor de planeet. Maar probeer minder vlees te eten, schrijft Simon Rozendaal.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.