Wat is het beste tech-idee van 2023? Stem nu!

21 september 2023Leestijd: 1 minuut
KIJK en EW organiseren samen de verkeizing van Beste Tech-idee 2022

Nederlandse bedrijven en onderzoekers werken hard aan innovaties die het leven comfortabeler, veiliger, gezonder of duurzamer maken. Welke van deze hoogstandjes verdienen volgens u een plekje in de spotlight en welke is het beste tech-idee van 2023?

KIJK is in samenwerking met EW voor de zevende keer op zoek naar het beste tech-idee van dit jaar. En u kunt ons hierbij helpen door uw stem uit te brengen!

Wie zijn er genomineerd voor beste tech-idee?

De redactie heeft een longlist van twintig inspirerende tech-ideeën van eigen bodem samengesteld. Deze lijst is tot stand gekomen in samenspraak met onafhankelijke experts, technische universiteiten en instanties die start-ups een plek geven. Wie de genomineerden zijn, leest u hier.

Zo stemt u voor beste tech-idee

Hier kunt u de tussenstand raadplegen. Stemmen kan nog tot en met 6 oktober. De bedenker van het idee met de meeste stemmen mag zich publiekswinnaar noemen. Ga daarom snel naar de wedstrijdpagina en breng uw stem uit!