Spiritueel Premium Corner

Alexander Hamilton: immigrant met grootse ideeën

22 juli 2020Leestijd: 3 minuten

Het was eigenlijk een krankzinnig idee: een hiphopmusical over een achttiende-eeuwse Amerikaanse minister van Financiën met allemaal gekleurde mensen als vertolkers van de erg blanke helden van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Maar de rapper Lin-Manuel Miranda, die bij de première in 2015 pas 35 jaar oud was, maakte er een prachtig multicultureel kunstwerk van.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.