Gezondheid Premium Corner

‘Label met aantal sportminuten effectiever’

13 januari 2020Leestijd: 1 minuut

Op verpakkingen van etenswaren staat onder meer aangegeven hoeveel calorieën er in het product zitten. Om consumenten gezondere keuzes te laten maken, is het mogelijk effectiever om in plaats daarvan aan te geven hoeveel minuten van een bepaalde sport nodig zijn om het te verbranden, aldus een artikel in het Journal of Epidemiology and Community Health.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.