coronavirus

Coronapodcast: in 20 minuten helemaal bijgepraat

26 maart 2020

In een speciale podcast praat Elsevier Weekblad je helemaal bij over het coronavirus. Gezondheidsredacteur Marieke ten Katen spreekt met redacteur Victor Pak over de verspreiding van het virus, hoeveel mensen er besmet zijn en de aanpak van het RIVM.

De podcast is te beluisteren op Apple Podcasts, Spotify en hieronder:

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.