Joris Heijn Premium Corner

‘Belastingparadijzen’ moeten niet buigen voor Brussel

16 juli 2020Leestijd: 3 minuten

De Europese Commissie zet de aanval in op lidstaten met gunstige belastingregels voor multinationals, zoals Ierland en Nederland. En dat in de week dat de Europese rechter de Commissie een gevoelige nederlaag bezorgde in de zaak tegen Apple en Ierland. Tijd dat Brussel de strijd met ‘belastingparadijzen’ op een lager pitje zet, schrijft Joris Heijn.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.