economie

TMG benoemt interim-bestuurder

14 maart 2017Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – De raad van commissarissen van Telegraaf Media Groep (TMG) heeft per direct Hans Bakker benoemd tot algemeen directeur ad interim. Dat maakte het mediabedrijf dinsdag bekend.

Bakker, die eerder directeur was bij congrescentrum RAI Amsterdam en reisorganisatie TUI, wordt belast met de dagelijkse aansturing van de onderneming. De primaire verantwoordelijkheid voor het fusieproces met de Belgische branchegenoot Mediahuis blijft in handen van de raad van commissarissen.

TMG schorste eerder deze maand topman Geert Jan van der Snoek en financieel directeur Leo Epskamp. Zij weigerden akkoord te gaan met het overnamebod van Mediahuis en de familie van Puijenbroek, en wilden praten met Talpa van John de Mol, dat een hoger bod heeft neergelegd.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.