economie

Vakbond De Unie: Achmea schrapt 2000 banen

15 december 2016Leestijd: 1 minuut

ZEIST (ANP) – Achmea is van plan tot en met 2019 circa 2000 banen te schrappen. Dat meldde vakbond De Unie donderdag op basis van een interne mededeling van de verzekeraar. Achmea heeft het bericht nog niet bevestigd.

Bij Achmea werken in totaal ongeveer 16.500 mensen, waarvan 14.000 in Nederland.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.