Huis te koop Premium Corner

‘Het bos, water en de stad: alles is dichtbij’

14 november 2022Leestijd: 2 minuten

Op de plek waar de Spoorlaan in Hollandsche Rading in tweeën splitst, staat een ruime twee-onder-een-kapwoning. ‘In de jaren dertig was in deze helft van de woning een kruidenierswinkel gevestigd, hiernaast zat de slager,’ zegt eigenaar Dirk Spangenberg (70).

Het huis van bijna een eeuw oud kocht Spangenberg in 1995 van de vorige eigenaar, die de voordeur van de voormalige kruidenierswinkel verplaatste naar de ­zijkant om ruimte te maken voor een grote woonkamer aan de voorkant van het huis.

Aan het einde van de Spoorlaan zijn een school en tennisbaan waardoor er reuring is. Het is een hechte buurt. ‘Met een mannenclub hebben we de nieuwe meubelen van de tennisclub in ­elkaar gezet.’

Huis te koop

Adres: Spoorlaan 13

Plaats: Hollandsche Rading Provincie: Utrecht

Woonoppervlakte: 223 m2

Prijs: 950.000 euro

‘Het bos, water en de stad: ­alles is dichtbij’

De heg in de biologische tuin, waar het tuinafval wordt gecomposteerd, ontneemt het verkeer in de straat het zicht op de kamer. De benedenverdieping is groot door twee extra kantoorruimtes aan de achterkant. Spangenberg en zijn ex-vrouw gebruikten ze voor een consultant- en coachpraktijk. In de hoogtijdagen werkten er vijf mensen en liepen klanten en de eigen kinderen in en uit.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.