Vrijstelling Premium Corner

Jubelton tijdelijk een kwart ton

18 maart 2022Leestijd: 2 minuten

Het kabinet schaft de jubelton in 2024 geheel af, maar verlaagt de vrijstelling komend jaar eerst naar ongeveer een kwart ton euro. Die tussenstap is uit nood geboren. De Belastingdienst heeft namelijk geen capaciteit om de vrijstelling van 106.671 euro uit de software te schrappen vóór 2023, het eerder beoogde jaar van afschaffing.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.