Kaastop Premium Corner

Nog steeds een van de grootste kaasproducenten van Europa

29 november 2021Leestijd: 1 minuut

In de geheime stukken die ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers eind september in de trein liet liggen, werd bevestigd wat al in de lucht hing: VVD en CDA willen miljarden uittrekken om boeren uit te kopen nabij kwetsbare natuurgebieden, zoals de Veluwe en de Friese veenweidegebieden. Dat is slecht nieuws voor de Nederlandse melkproductie, want in die gebieden zijn veel melkveebedrijven gevestigd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.