10 vragen aan Premium Corner

Linda Keijzer: ‘Mijn ouders zijn mijn grote inspiratiebron’

01 oktober 2021

1. Hoe was uw jeugd?

‘Ik ben geboren en getogen in Den Haag, en ik heb echt een ­fantastische, mooie jeugd gehad. We woonden boven ons familiebedrijf ­Keijzer Horeca Grootverbruik. Voor mijn twee jaar oudere broer en mij was het bedrijf ook ons thuis. We gingen met vrienden en vriendinnen voetballen in de kantine, tafeltennissen, videobanden kijken en we organiseerden spel­letjesavonden. Mijn ouders waren altijd aan het werk, maar we zagen ze veel, we hoefden maar naar beneden te lopen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.