Bonus Premium Corner

ING: van kop van jut naar moreel baken

13 april 2021Leestijd: 2 minuten

Wat ging de reputatie van ING drie jaar geleden onderuit. De goed presterende bank wilde topman Ralph Hamers een flinke loonsverhoging geven. ‘Ralph Hamers is eredivisie en hij werd Jupiler League betaald,’ zei verantwoordelijk ING-commissaris Jeroen van der Veer (ex-Shell). Er is een markt met vraag en aanbod voor topbestuurders en dat leidt nu eenmaal tot een bepaald (hoog) salaris, is de redenering.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.