10 vragen aan Premium Corner

Ad Nederlof: ‘Je moet een beetje een boefje zijn’

14 september 2020

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Een mooie jeugd. We waren geen welvarend gezin, maar wel een liefdevol gezin. Mijn ouders hadden veel geduld met me. Zij snapten dat ik moeilijk te managen was. Maar ze lieten me zijn wie ik was. Ze maakten zich wel zorgen, heb ik later begrepen. Maar een oom zei tegen mijn vader en moeder dat ze zich geen zorgen moesten maken. “Hij is niet op zijn mondje gevallen, dat komt allemaal prima voor elkaar,” zei hij. Mijn oom keek naar andere dingen dan mijn ouders. Niet naar schoolrapporten, maar naar hoe ik als jongen in elkaar stak. Hij had daar veel vertrouwen in.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.