Levensverwachting Premium Corner

AOW-leeftijd mogelijk toch minder snel omhoog

21 september 2020Leestijd: 2 minuten

De AOW-leeftijd gaat minder snel omhoog en het pensioen wordt goedkoper. Dat zal het gevolg zijn van de nieuwe prognosetafel die onlangs door het Koninklijk Actuarieel Genootschap is gepubliceerd. De Prognosetafel AG2020 geeft de levensverwachting weer van mannen en vrouwen in Nederland. Opmerkelijk: de toename van hun levensverwachting zwakt af.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.