Mijn aankoop Premium Corner

‘3.200 kilo lag klaar voor de verbrandingsoven’

08 september 2020

‘Al op mijn zesde ontstond mijn voorliefde voor het verzamelen van postzegels. Mijn oom zat bij de Wereld­raad van Kerken en kreeg in die hoedanigheid veel internationale post: uit China, Borneo, en uit voormalige Britse koloniën als India. Reuze interessant. Van hem ontving ik afgescheurde stukjes envelop, waar ik vervolgens de postzegels van af stoomde. Op de fiets ging ik op zaterdag vanuit Hengelo naar postzegelbeurzen in Almelo en Enschede om er postzegels te ruilen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.