Mijn aankoop Premium Corner

‘3.200 kilo lag klaar voor de verbrandingsoven’

08 september 2020Leestijd: 2 minuten

‘Al op mijn zesde ontstond mijn voorliefde voor het verzamelen van postzegels. Mijn oom zat bij de Wereld­raad van Kerken en kreeg in die hoedanigheid veel internationale post: uit China, Borneo, en uit voormalige Britse koloniën als India. Reuze interessant. Van hem ontving ik afgescheurde stukjes envelop, waar ik vervolgens de postzegels van af stoomde. Op de fiets ging ik op zaterdag vanuit Hengelo naar postzegelbeurzen in Almelo en Enschede om er postzegels te ruilen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.