Daan van Renselaar Premium Corner

‘Ik denk dat ik meer lef heb dan anderen’

16 juli 2020Leestijd: 6 minuten

1. Wat is de geschiedenis van Stella?

‘We zijn eind 2010 begonnen in een schuur van 100 vierkante meter, en een portakabin als kantoor. Het eerste deel van ons huidige pand lieten we in 2015 bouwen. Ik ben samen met Wilco van de Kamp begonnen, nu hebben we meer dan 500 man in dienst. We zijn nog steeds met z’n tweeën eigenaar. Daarnaast hebben we Ben Mandemakers als minderheidsaandeelhouder. Hij heeft veel kennis, hetzelfde geldt voor de mensen om hem heen.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.