Coronacrisis Premium Corner

Banken doen steeds moeilijker over kredietverstrekking

20 juli 2020

Volgens de banken gaan bedrijven en huishoudens het de komende ­jaren lastiger krijgen om hun schulden af te lossen. Het afgelopen kwartaal hebben banken daarom hun kredietvoorwaarden aangescherpt en het komende kwartaal gaan ze daarmee verder. Dat blijkt uit een enquête over kredietvoorwaarden die De Nederlandsche Bank (DNB) elke drie maanden afneemt bij banken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.