8 vragen aan Premium Corner

Georgette Fijneman: ‘Je kunt niet iedereen te vriend houden’

17 maart 2020Leestijd: 7 minuten

1.  Wat voor jeugd hebt u gehad?

‘Een goede jeugd in een fijn en warm gezin. Ik ben opgegroeid in Goirle, een plaatsje net onder Tilburg. Maar toen ik vijf jaar oud was, is mijn vader overleden. Plotseling, door een herseninfarct. Ik herinner me daar niets van. Ik ken hem van foto’s, maar heb geen actieve herinnering aan hem. Dus als ik aan mijn vader denk, denk ik aan mijn stiefvader. Toen ik elf jaar was, is mijn moeder hertrouwd. Ik had een heel goede band met mijn stiefvader.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.