Mijn aankoop Premium Corner

‘Als je de naald eruit haalt, “groeit” de wijnkurk dicht’

20 januari 2020

‘Als ik op een vrijdagavond met vrienden een mooie fles wijn opentrek, gaat de fles gewoon op, geen probleem. Maar voor de wijnopleiding die ik momenteel volg, de WSET Diploma Course, moet ik elke maand een groot aantal wijnen proeven. Soms wel vijf tegelijk en ook nog eens ’s ochtends, omdat je smaak dan optimaal is. Omdat ik het zonde vond om die vijf open flessen na een paar dagen te moeten weggooien, heb ik een Coravin aangeschaft.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.